Back to top

Bemutatkozás

Vitalitás Fogászati Központ
15 év tapasztalat
15 000+ beültetett implant

Kedves Pácienseink! 

Köszönjük együttműködésüket, amivel segítették munkánkat a pandémia idején a védettségi igazolások, a maszk használat és a közösségi terekre vonatkozó előírások terén.
Úgy tűnik túl vagyunk a legnehezebb időszakon, de az elővigyázatosság továbbra is nagyon fontos! Lázas állapot, felső légúti megbetegedések és közvetlen koronavírus gyanú esetén kérjenek új időpontot!
Orvosi gárdánk ezután is ugyanazzal az elhivatottsággal és professzionalizmussal végzi a kezeléseket, amelyet már megszoktak és mindig is értékeltek nálunk!

VITALITÁS IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONT

Vitalitás Fogászati Központ

  • Könnyen, gyorsan, fájdalommentesen szeretne szebb fogakat?
  • Nehezen küzdi le félelmét a fogorvosi kezelésektől?
  • Korszerű fogászati kezelést szeretne barátságos környezetben, oldott hangulatban, s mindezt megfizethető áron?

Vitalitás Fogászati KözpontMi ebben szeretnénk Önnek szakértő segítséget nyújtani, Budapest XVI. kerületének szívében található rendelőnkben. Tudjuk, hogy az emberek többsége szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. Ennek oka legtöbbször: a korábbi, kellemetlen fogászati kezelések emléke, s a beavatkozások előtti hosszas várakozás. A legmodernebb eszközökkel felszerelt, légkondicionált, otthonosan berendezett várónkban és rendelőinkben, a magas színvonalú munka mellett mosoly, kedvesség és oldott hangulat jellemzi a kezeléseket. Előzetes időpont egyeztetés alapján az előre megbeszélt időben pontosan, várakozás nélkül fogadjuk Önöket. INGYENES PARKOLÁS!

Miért van az, hogy autónkat a gyár előírásai alapján rendszeresen visszük "szűrésre"? Hogy elkerüljük a váratlan meghibásodást? Miért nem mondjuk azt: - Ugyan, egy pár éves kocsin mit szereltessek?Vitalitás Fogászati Központ

Az egészséges fogazat nemcsak esztétikai kérdés, egyetlen beteg fog is súlyos, akár az egész szervezetre kiterjedő betegségek előidézője lehet. Mi, fogorvosok is azt valljuk; a megelőzés a leghatékonyabb gyógymód. Azzal is tisztában vagyunk, hogy az emberek nagy része különféle okok miatt - félelem, időhiány - sajnos kizárólag akkor fordul hozzánk, amikor már "ég a ház". Adjon lehetőséget nekünk, hogy bebizonyíthassuk, hogy fogorvosnál jó benyomásokat is lehet szerezni.

Vitalitás Fogászati Központ

’Ilyenek vagyunk’

A Vitalitás Fogászati és Implantológiai Központ legfőbb erénye, az a jó kedélyű, fiatalos társaság, amely mégis „száz év” szakmai tapasztalatot és több, mint 30.000 elégedett pácienst tud maga mögött. Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, heti referáló értekezleten vitatják meg a különleges eseteket, ezzel is bővítve a csapat tudástárát. Reméljük, hogy az Ön bizalmát is sikerül elnyernünk, s lehetőséget kapunk, hogy bebizonyítsuk elkötelezettségünket és professzionalizmusunkat.
Rendelőnkben is ilyen kellemes hangulat várja, mert mi tényleg vigyázunk Önre!